Infomedics

ZORGREKENING/VERGOEDINGEN

Samenwerking met Infomedics

In Podotherapie praktijk Oudijk geven wij graag alle aandacht aan goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Meestal dient Infomedics de nota direct bij uw zorgverzekering in.

Vergoedingen

De podotherapeut wordt vanuit veel aanvullende verzekeringspakketten vergoed. Voor de hoogte van de vergoeding adviseren wij u te kijken in uw polis of contact op te nemen met uw zorgverzekering. Via onderstaande link vindt u ook een overzicht van vergoedingen, echter hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. https://www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Wilt u een betalingsregeling treffen of een status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij veel gestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op de vraag.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 036-2031900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur